Boken

I sitt första samarbete bjuder författaren Lena Ollmark och illustratören Per Gustavsson på absurd humor och lagom gastkramande skräck, i både text och bild. En annorlunda spökhistoria med spänning och skratt! Boken Augustnominerades 2017.

Lilla_Hon_Omslag“Träffsäkert och skruvat för små skräckentusiaster.”
Steven Ekholm, Dagens Nyheter

”Genuint och klassiskt otäck är Lena Ollmarks kapitelbok Den förskräckliga historien om Lilla Hon … Per Gustavsson är en uttrycksfull illustratör som med enkla medel skildrar den oförsonliga ondskan. Det är lite som om Pija Lindenbaum har tolkat en novell av Edgar Allan Poe.”
Nils Forsberg, Expressen

”Bokfloden har ju sina glittrande glänsande småpärlor. Den här är helt fantastisk. … På ett sätt är den väldigt makaber, men den är också väldigt varm och kärleksfull.”
Viktoria Hansén, Malou efter tio TV4

I oktober 2018 släpptes Den hiskeliga berättelsen om Lilla Han av Lena Ollmark och Per Gustavsson. Det är en historia som på sätt och vis utspelar sig lite i samma värld som Den förskräckliga historien om Lilla Hon.  Det är inte en fortsättning – snarare en syskonbok. Lilla Han är på sätt och vis Lilla Hons olyckliga lillebror.

Lilla_Han

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close