Medverkande

Magnus_BageMagnus Båge – komposition/kapellmästare

Som flöjtist har Magnus varit verksam i mer än 30 år. Kompositörer som Rolf Martinsson har valt att skriva musik som är anpassad för Magnus ”nya” instrument i flöjtkonserten ”Shimmering Blue” som han har framfört som solist med många av de svenska orkestrarna. Numera fokuserar Magnus alltmer på skrivandet och har tagit med sig nyfikenheten på det outforskade i musiken i sitt arbete. Till hösten 2019 är han igen kapellmästare i operan Lilla Hon med Dala sinfoniettan i Falun där ensemblen kommer att spela i två veckor.

EmelieEmelie Dybeck – Lilla Hon

Emelie är utbildad musikalartist på Balettakademien i Göteborg. Hon har medverkat i Spring Awakening på WermlandOpera, musikteatern Taube på Edderkoppen Teater, Oslo i rollen som Fröken Rosa. Hon gick att se i Sunset Boulevard på GöteborgsOperan samt Shrek the Musical på WermlandOpera där hon vid ett flertal tillfällen spelade rollen Fiona. Senast medverkade hon i musikalen Annie på Nöjesteatern samt Lorensbergsteatern. Mellan musikaluppdragen skapar hon även egna projekt med trion Dagnys Döttrar.

Anna-Maria Hallgarn – Lärarinnan

Mezzosopranen Anna-Maria Hallgarn är en artist som varvar uppdrag på musikal- och teaterscener med rena sångsolistuppdrag. GöteborgsOperan, MalmöOperan, Stockholms stadsteater är några av hennes arbetsplatser. Hon har spelat huvudrollen i musikalen Kharmen, parafras av Bizets Carmen, Carmencita Rockefeller i musikalen med samma namn, Maria Magdalena mot Ola Salo i Jesus Christ SuperstarAndra musikaler hon gjort är Next to NormalLast Five YearsHairZorbaGuys & Dolls.

Carl Ackerfeldt – Kocken

Carl Ackerfeldt tog sin examen från Operahögskolan i Stockholm 2010 och har framträtt som solist på konsert- och operahus i Skandinavien under dirigenter som Daniel Harding, Kent Nagano, Herbert Blomstedt, Leif Segerstam, Pier Giorgio Morandi, Lawrence Renes och Keri-Lynn Wilson, för att nämna några.

Jacob_EllerstedtJacob Ellerstedt – piano

Jakob Ellerstedt har lång erfarenhet som frilansande pianist, ackompanjatör och arrangör. Behärskar flertalet stilar som jazz, klassiskt, pop, soul, gospel, visa, musikal etc och innehaft ett flertal uppdrag som kapellmästare. Jakob har studerat piano på Berklee College of Music, Boston, och är även utbildad pianopedagog.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close